perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kukaan ei ole täydellinnenOkei luin toss äske tosi hienon blogin mist just puhu ylipainosta cossaamisen piireistä. Tuli vähä ristiriitanen olo ku ite oon nii krtiininen cossien suhteen ja jos cossi vaatii ni saatan treenataki vähä cosseja varten. Mut must se on vaa kivaa . Cossien tekeminen ja uhraaminen omaa aikaa niiten toteuttamiseen on nii mukavaa ja tulee selane tyytyväinen fiilis ku on oikeessti tehnyt jotain cossin eteen. Vaikka ruokaa nen vähentäis ja jos vastaan tulisi conissa hiukan pyörenpä cossaaja ni harvemmi kyll olen alkanu haukkumaan. Toisin kyllä saatan ja kritisoin ihmisten pukuja ja miten oisi voinutehdä toisin mutta en koskaan päin naamaa. Toki jos ihminen haluaa et antaa palautetta ni kyll sillo saatan antaa palautetta. Mutta en kyll painon puolesta. Tunnen monia hyviä cossaajia jotka ei ole mitää tikun laihoja ja pitää muistaa ku animesta valitsee hahmon ni pitää muista aet hahmot on fictiivisiä ja cosplayja tuo ne sitte n omalla näkemyksellä fanina tai vaan tykkää puvusta sitten kosketeltavaan muotoon.

Omasta mielestä mielipiteet on sallisttu ja kaikki saa nähä harrastuksen niinkun itse haluaa. Itse en valitse hahmoa joka ei omasta mielestä sovi ulkonäönperusteella mutta jos joku tekee mielummi sillai et cossaa hahmoa mikä ei ois omasta mielestäni ollut ihan mailman paras vaihtoehto ulkonäöllisellä kannalla ni antaa mennä. En valita. Parenpi olla sinut itsensä kanssa ku masennella ku ei ole yhtä kaunis kuin ne muut hienot cossaajat jolla on täydeliset isot silmät ja pitkä kroppa ja laiha ku mikä. Jos kuviaki kattoo esim DA:sta mistä voi tietää ette niitä ole photoshopattu?

Ja toisekseen, vaikka yritän useimmiten tehdä puvun josta olen siten ylpeä myös menen conitamaan vaan sen fiilistelyn pohjalta. Coniihmiset on ihania vaikka osa saattaa ollakki pahasuisia mutta edeleen kaikilla on näkemyksemme ja periaatteet .. Omia mielipiteitä saa kertoa vaikka kaikki ei siitä pakosti pidäkkään.
Mut toivon kuitenki et kukaan ei ottanu hernettä nenään tästä tekstistä :')

Howlin maaginen hetki "mitä järkeä on elää jos ei ole kaunis" tai joteki sinne päin....

1 kommentti:

  1. joo itekki oon perfectonisit.. siks jos vastaan tulee conissa joku cossaja jolla on puku jonka olen tehny ni saatan olla aika pilkun viilaajana tuijottelmassa. Mut juu kiitos tuli heti se mieleen ku kirjottelin tätä ja site googlen ihmeelinen mailam autto löytämään :3

    VastaaPoista