sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ciel cosplay osa 3

Elikkäs puku alkais olla aika valmis mut olen laiska ja en jaksa päivitellä kaikkia pikku osia mitä tein mutta koska olen ylpeä puvussa olevasta taksita ni siitä voin vähä selitellä:

Alotin tekemään sitä perjantaina ja sain sen valmiiksi Lauantaina iltapäivällä valmiiks. Omasta mielestäni se on kohtuu nopsasti ku kuitenki en ole ommellu vähään aikaan koulu kiireiden takia.

enää puuttuu nyörit noitte nappejen kohassa mutta väsään ne sit kaverin luon oulussa. Siitä tuli terenauhojen takia hiukan jäykkä mutta en uskonukkaan et siitä mitään kaunokaista tulisi... Kaavakin oli sen verran yksin kertanen et pysty helposti muokkailemaan sitä oman näkösen. Damn iskee jo cssivimma ku on saan upuvun näin pitkälle tehtyä ;__; mut pitää melkei viikko viel odotella.
Taakse siihe ntuli taas rusetti .. En ole mikään paras rusettien väsääjä mut toi saa luvan kelvata.. Vähä viel lisää lankaa tökkään sihe et varmasti pysyy paikallaan.

Eli puku hivenee loppusuoraa mutta ei se yhtään sitä jhelpotu ku iskee varmasti taas alemmuskopleki ku kattoo miten siistiä jälkee muut tekee ;_; en ole mikää mailman paras ompelia mut asialle ei voi mitään.. 


Ja haluan näyttää miten kauniiksi olen saanu nörttinurkkani väsättyä <3 Tällei btw. mut must se on vaa hien.

1 kommentti:

  1. näyttää hyvältä itsekin pistän pian kuvia miten oma asuni valmistuu :D

    VastaaPoista