keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ciel Cosplay Liivi

Elikkäs ku pääsin eilen koulusta ja ruuanlaitosta aloin väsätä liiviä :3 Sanotaanko lyhyesti... siitä tuli aika sokkelo XD Ei pysyny ajatukset mukana mitä teki jas iitä tuli aika mielenkiintoinen. Ja seki vielä että kaavakirja mistä katoin se ni oli espanjaksi.
Muuten ohjeila oli iha sama mitä siin luki mutten vaa meinanu kaavoista oikeeta kaavoja löytää. Mutta k uvähä aikaa metsästi ni kyll se sitte löyty. Kaipas vaa vähä hieno säättoo kaavat site et sain ne toimiviksi.

Oli vähä hiljassa mummolas ku olin ompelemasa ainoat äänet jotka koko talossa päästi oli ompelukone ja yksinäinen Viivi-papukaija.

Näyttänen sitte lopputulokset sitte ku saan vähä lopullisesti siistittyä sen ja napit paikalleen :3

Ihmeen nopeesti cossi on edenny siihe mitä mä kuvittelin. Oulun Chibiconiin ku cossi on tulossa ni silti kuvittelin että olisin viel loppumetreillä tekemässä. Koulu ei ole ystävä harrastusten kanssa >__< Elikkäs enää etsin mustan kauluspaidan pihistän jostain kaapin pohjalta sideharsoo ja sitte takki.. ja sit virittelen pyrsön jonku vyökiinnityksen XD ja viel on yli 2 viikkoa tehdä pukua. Eli ku ny va saan itteni tekemään vapaa-päivinä pukua ni kyll se saan tehtyy valmiiksi :3
Ipod aina mukana cosplay-pukujen teossa :3 

Piti viel esitellä meijdän söpöliitit <3 Bella on vähä hakusessa et mikä on homman nimi .. ja Ennillä on mha kohti kattoa ku leikkii isukin kanssa.

3 kommenttia:

 1. Hyvälle kuitenkii vaikuttaa :3
  Snif, ne westit on söppänöitä vain, snif ;__;<3

  VastaaPoista
 2. kaavoja on aina vaikea löytää (minulle ainaskin)joten revin niitä aina vähän päästäni...ja sen kyl huomaa...
  oi ihania turrikoita noi koirat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itekki yleensä muokkailen kaavoja aika vapaalla kädellä mut ku kerra melkei täydellinen löyty jo valmiina ni piti site siitä alkaa tekee :3 . Juu ne on aika turrikoita.. mut pahaäänisiä ku naapurit kävelee talon ohi XD

   Poista