tiistai 12. kesäkuuta 2012

Desucon jälkipyykki


Coni oli niin kuin odotinki erittäin hupaisa ja samalla hyvin väsyttävä. Kuten on aikaisemminkin todennut. Conit ovat hyvin vapauttavia, mutta ei rentouttavia. Nyt on jo tiistai ja olo on edellenki Desun jäljiltä aika väsynyt.

Lähin Lahtea päin jo 10 aikaan perjantaina kun Heikki nappasi kyytiin matkan varrelta. Ennen sitä oli ihana häly siinä 9.30 et olenko valmis, kuten arvata satto olin vielä hyvin pitkälti peittojen alla lämpimässä pumpulilinnojen ympäröimänä. Tuntu ku sain sydärin ku äkkiä kamat tarkistin kasaan ja puin vaatetta niskaan.

  Matka oli ihan hyvä paljon jauhattikin turhia, joka toisessa huoltoasemalla pysähdyttiin ja kerittiin seikkaillakin. Oltiin sitte siinä 15 aikoihin Lahdessa ja käytiin kahvilla ja tormäsin siin pihalla istuskellessa muutamaan FOP kaveriini , juteltiin pienen hetken ja sitten suunnistettiin ompulle. Hotelihuonees sitten nopeella temmolla äkkiä cossi päälle ja suunnistus Desua kohti.



Perjantaina cossasin D.Gray-Manistä Lavia nuorempana

Perjantia meni mukavasti, paljon kavereita näin ja ihmiset halaili mua paljn, sain kuulla moneen otteeseen "söpö"... murr >x 

 Ja siten siin 9 aikaa suunnistettiin kaveriporukalla juhlimaan Friin synttäreitä Tivoliin, korva parat kova meteli ja sillai, mutta illan tärkein asia: en tarttenu maksaa illan juomista yhtään ite hah kamala pummi olen XD.

Lauantai aamu oli erittäin kiireinen ja kuuma ( 4 hengen huoneessa 8 ihmistä </3), ramppasin kerros ylemmäs vähät väliä riinaa auttamassa puunsa kanssa ja hakemassa esim meikkejä. Heräsi siinä ainakin todella hyvin. 

Pitää kiittää juhaa että sain kyydin coni alueelle koska siinä puvussa kävely kaupungin halki sibbetalolle... imposible!!!




Minulla oli erittäin miehekäs olo tässä cossissa.
Natsume Takashi - Natsume Yuujincho

Tosi harva tunnisti hahmoa, tai ainakin tosi harva tuli sillai juttelemaan tai mitään. Olin kai tosi pelottava. Ihiset astui koko ajan helman ja vyön päälle sisällä JA ulkona, ihmiet käveli päin ( tai sitten minä, hankala sanoa mitään ku näkee ainoastaan lattian naamari päässä) ja en osannu kävellä sandaaleilla. Mut muuten erittäin kivaa, hahmo on minulle erittäin tärkeä joten oli kiva cossata Natsumeakin. Joku kerta täytyy sitten uusiksi.


Sunnuntai alkoi samaan syssyyn cossit kasaan ja kamat kasaan ja menoksi, Dat pyrtö ei vaan tykänny olkalaukuista,joten matkaaminen oli aika mielenkiintosta. Hauskaa oli kun ihmiset tuli kysymään ketä cossaan ja ku sanon että kuroshitujita ni et " missä' vaiheesta cielistä tuli kalkkuna" ja se myös yllätti ku ihmiset tuli puhumaan mulle että ne lukee mun blogia.. Olin vähä et WTF joku oikeesti lukee tätä XD... sori jos luet tän koha mut must se on vaa hassua. Kielioppi kusee, tää ei oo mielenkiintosta tai mitään . mut ohh well ei voi mittän.





Kurohitsuji - Ciel Phantomhive


Mutta suurimmat kiitokset conissa täytynee antaa mailman mahtavalle FOP porukalle, teitä tuntui hyppäävän joka nurkan takaa conissa, kiitoksia kaikista haleista joita sain ja jokaisesta naurusta. Tämä taas piristä taas pitkäksi aikaa. Kiitoksia kaikille jotka on jaksanu mtös tämän blogin tähän asti XD.... J a oli myös todella mukava tutustua paremmin PK porukkankin.

Ja suurin kiitos myös Riinalle jonka kanssa meillä olisi tarkoitus osallistua WCS karsintoihin. Olin nii ylpeä ku hän pääsi Hall cosplay kisaan, saa vähä kokemusta lavalla olemisesta XD







8 kommenttia:

  1. oli kiva vkl kyl ja oli kivaa pyöriä siu kanssa! :>

    VastaaPoista
  2. Mä näin sut KERRAN perjantaina, KERRAN lauantaina ja KERRAN sunnuntaina... ja olisin halunnut jäädä juttelemaan enemmän ;__; mutta olin kiireinen ja juoksentelin vain ympäriinsä XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on aika perus, ku pitää juosta ees taas, todennuki et jos haluis tiettyi ihmisiä enemän nähä erikseen ni kantis iha erikseen conin ulkopuolella nähä ^^

      Poista
  3. Mä halusin ottaa sun tost lauantaicossista kuvan mutku en uskaltanut. Olen niin ujo joskus.. ._. Mietin että onko Natsuma Yuujincho Natsume's Book of Friendsin japanilainen nimi? Ku mä olen vähän kiinostunut aloittamaan seuramaan sitä sarjaa ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noyyyh oisit va tullu, miust on vaa kiva ku ihmiset tulee juttele ja sillai. Ja juu se on se sama vaikkaki se nimi on natsume yuujincho.. korjaan to kirjotus virheen kohta XD se on tosi kiva sarja vaikkaiki ei sillai action sarja , pientä toimintaa mut enem'änki semmoni pieniä satuja paljon on iinä :3

      Poista
  4. EIII en älynnyt ottaa hienosta pyrstöstä kuvaa 8DDD NOOO. Mut toi sun Natsume on niin hieno! Katoin ku kävelit sen kanssa siellä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. erittäin kaunista kävelyä se oli... tutustuin desuconin lattiaan aika perusteellisesti sillo lauantaina XD

      Poista