tiistai 15. toukokuuta 2012

Desucon cosplay: maski (2)

Olen taas saanut maskia tehtyä lisää. Naureskelin tuossa itselleni kun kuvia otin että näyttää naamari ihan joltain muumilta XD, mutta ny on myöhästä alkaa korjailemaan asiaa. Harmittaa kyllä etten ottanut alkutyövaiheista tällä kertaa yhtään kuvia, mutta koitan muistaa ilman.

  Aloitin huntuosin tekemisen leikkaamalla sifonkia sopiviksi palasiksi, päätin myös käyttää joka toisessa kerroksessa valkoista sifonkia kun se toi siihen kivan lisäyksen, älkää siis tapako jos ei ole iha täysin oikean näköinen. Kerroksia tuli 11 kappaletta joita sitten poimutin ja ompelin sitten uudestaan poimituksen päälle ettei rupeaisi purkaantumaan.  Palaset sitten ompelin käsin, koska en halunnut kokeilla onneani ompelukoneella ja pelätä että rikkoisin sen.

 Kun sifongit oli ommeltu yhteen , niin kovasti teki mielessä kokeilla vaikka tarranauha kiinnittää sifonki osaan ja toiseen osaan myös , mutta hunnusta tuli niin paksu etten ollut edes varma toimisiko se , joten operaatio kuumaliima sai kelvata. Tähän asti mitä se on ollut niin se on kyllä pysynyt kiinni. Otan kyllä kuumaliimaa coniin sitten mukaan jos riuhtaisen sitä conissa väärällä tavalla ja alkaa irrota.

Kun sifonki oli laitettu kiinni, niin mittasin silmämääräisesti nauhojen pituudet ja liimailin niitä naamariin kiinni. Loppuvaikutelamasta jotenkin tuli meduusa mieleen…Nauhojen jälkeen liimasin enää kukkasia 2 kummallekin puolelle naamaria.Enää vaan huolittelen nurkat ni saa luvan kelvata sen jälkeen
(se on iha muumin)


Näin kesän aluksi näyttöä miten laatu laituri meillä on. ^^


2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää maski. :) Ja hohoh laituri hienosti siellä trollaa! xD

    VastaaPoista
  2. upealta tuo sinun maski näyttää. Odotan innolla pukusi näkemistä Desuconissa, jos nyt oikein muistan että tulet tämä cossi päälläsi sinne.

    VastaaPoista