perjantai 11. toukokuuta 2012

Desucon cosplay: maski (1)


Kävin keskiviikkona vähän tarvikkeita ostamaan cossin ja itkin verisiä kyyneleitä jokaisen euron kohdalta joka hävisi kaikkien ryönien ostamiseen. ;;__;; Hassu juttukin oli etten löytänyt eurokankaalta oikean väristä päällyskimono kangasta vaikka pariviikkoa siel viel oli. :< Mutta ku pyörähdin pienemmässä kangaskaupassa, joka möi ainoastaan verho- ja sisustuskankaita, niin jämä kasasta lyöty 4 m oikean väristä kangasta.


päivän saalina oli ( älkää välittäkö linssiludesta) : 
- akrylliväriä
- kipsinauhaa
- sifonkia
-satiinia 3 eri väristä
- huopa kukkasia
- ilmapalloja
-sakset
-luudan varsi
-rauta lankaa
-ompelu lankaa 3 eri väriä

Torstaina sitten aloitin kunnon rojektini ja pää aiheeni eli aloin tekemän Natsumen maskia.
Aloitin maskin tekemisen torstaina about 10 aikoihin aamupäivästä. ( vapaapäivä ja perjantain oli sitte koe) Puhalsin yhden ilmapallon ( toisen ilmapallon jouduin puhaltamaan koirille ku ne rupesi komentamaan -__-) jolla sitten saisin maskiin perus muodon.  Tässä kohti minulla tuli blackout, koska en ole kipsinauhoilla leikkinyt yli 4 vuoteen ja aloin miettimään tökätäänkö niitä eka kuivina ilmapallon ympärille vai eka kastellaan ja sitten ilmapallon päälle.  (Blondi!!!!)

siinä näkyy vähä ilmapallosta ja kipsihökötyksestä jota tein ja sitten vähä "venytin" ,ettei ole liian litteä

(tausta on tässä mitä kaunein. Jonku sikaraukan kylkiluun palasia ja nörtti nurkkaus. XD)

Annoin kipsin vähän aikaa ja kuivua aloin taivuttelemaan sen aikaa rautalankaa sarviksi. Suuri apu oli rautoja pyörittelyssä sellainen rautojen pyöritys hökötin jota töissäkin on joutunut käyttämään. ^^ siten ku sarviin oli langasta saatu perusmuoto ni armotta reikä kipsiin ja lisää kipsiä sarvien ympärille että ei ala kävelemään maskista irti. Tässä kohtaa loppui torstaina kipsi kesken kaiken. eli se 6 m kipsiä ei riittänyt kun vaan alkuun. Torstain saavutus oli tällainen:

sarvet hörötti joka suuntaan ja piti erittäin varovasti kohdella sitä ettei se hajoisi käsiin.


 Perjantaian oli siten koe, johon olin erittäin paljon lukenut omasta tyhmyydestäni. Kävelin sitte se 7 km keskustaan ku joku idiootti oli keksinyt että koe on pidettävä jossain hornantuutissa. Ostin lisää kipsiä etta saisin homman taas pyörimään ja kotio jatkamaan hommia. Lisää kipsiä ympäriinsä, eritoteen reunat ja terävät kohdat ja sarven ympärykset että pysyy paremmin paikallaan.


 Tämän jälkeen sitten pääsimmekin sitten maalailemaan, koko hökötys valkoisella tasoittaman epätasaisuuksia, sitten hetki että kuivuu maali ja sitten vaalean keltaisella sarvet maalasin, mustalla ”silmät” ja punaiset viivat silmien alle. Siinä oli tämä pieni alku cossielle. Huomenna jos aikaa soisi niin alan sitten sifonkia ja nauhoja ompelemaan jotenki siihe kiinni.. ei vielä hajua miten teen sen mutta se on sitten sen ajan murhe. XDmutta toivon kaikille mukavat viikonloput ja hyvää äitien päivää ^^Siitä tuli vähä könkkö, mutta silti parempi mitä oletin.


3 kommenttia:

 1. Oih se on hieno! Minäkin haluan alkaa leikkimään kipsin kanssa ja aivan ylisöpö tuo sinun linssiludesi <3

  VastaaPoista
 2. Anteeks on vähän pihalla niin mihin cossiin tuo tulee? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Natsume cossi tos aikaemmassa bloggauksessa näkyy kuva puvusta >__<

   Poista