torstai 25. syyskuuta 2014

Cosplay suunnitelmat 2015

Koska nytten on pitkä hiljainen hetki suomen cosplay tapahtumissa, ajattelin alkaa kerrankin tehdä cosseja ajoissa ja tehdä cosseja omaan tahtiin osia mitk vaikuttaa mielen kiintosilta. Jonka takia olen jo tehnyt kohtuu hyvn listan ensi vuoden cosseista.

Fili - Hobbit

On ollut tarkoitus tehd Filistä cossi siitä asti kun olin nhnyt ensimmäisen Hobbiitti leffan. En ole saanut tilaisuutta tehdä, mutta lupauduin saamaan johonki kuntoon Fili cossin Yukiconiiin valmiiksi. Tietysti asiaan vaikutti Hobbiitti 3:n traileri missä näkyi hiukan erillaiselta filin puku ja saan vihdoinkin testata rengasarmorin tekoa vähäsen, Teen myös jokusen propin Filille.

Filiä tarkoitus cossata Yukissa ja Frostissa

Merida - Brave

Katsoo nyt saanko Meridaa tehty. Tekoa motivoi ensiksi idea kun suunnittelimme Disney ryhmää uusittavaksi. Mutta on ollut puhetta, että osa haluisi ryhmän mielummin kesä Desuun mikä ei minulle sitten onnistu. Haluisin kyllä Meridan silti tehdä. Haluan kyll siihen myös jousen :D

Merida - luultavasti Frostin toiselle päivälle ja desun perjantaille

Hiccup - How to train your Dragon 2 

Sain hivän idean esityksen pohjalta Traconin jälkeen kaikkien hienojen esitysten inspiroimana. Ja olen jo tehnyt ison pinon suunitelmia ja kkavotuksia puvun suhteen. Olen myös iloinen, että nyt on paljon aikaa puvun ja lavateiden tekemiseen kun kerrankin keksin esityksen h´ja hahmon ajoissa. Kerkeän esitystä hiemoaan ja testaamaan uusia tekniikoita puvun tekemisessä. Toivotaan että siitä tulee hyvä. :)

Keksin myös hauskan tavan tehdä Hiccupin jalan. Pidän sen salaisuutena siihen asti kunnes oikeasti tiedän toimiiko ideani. ;)

Hiccup - Desucon ja Eurocosplay karsinnat


Takeru - Digimon

Jotain puhetta oli Traconissa Digimon ryhmä toteuttaa ja olen aina valmis sanomaan ryhmäcosseihin kyllä. Jotenka jos saan puvun valmiiksi, niin Takeruna Desun sunnuntaia cossaan Digimon cossi ryhmässä. Tätä nostalgian määrää ~


Nod - Epic

Kävimme pari vuotta sitten Riinan kanssa katsomassa Salainen valtakunta leffan ja Riina ihastui Taran mekkoon ja Ronin näytti ihan Tomilta. Vähän vihjattiin siis Tomillekin ryhmä ideasta ja nytten päätettiin siis toteuttaa Epic / Salainen valtakunta ryhmää Animeconiin.

.... Tää on sitte lista thän asti Traconi on viel vähä kahen vaiheella mikä wcs cossit tehdään Riinan kanssa. Yritn isolla kädellä vähentää cossejen tekojakin ett ävoin laatua kehittää cossiessakin.

...ja tietysti levätäkkin välillä

2 kommenttia:

  1. Hnng Takeru! <3 Ekat Digimonit ovat niin nostalgiaa!

    VastaaPoista
  2. iiii kivoja hahmoja tulossa, odotan innolla wippi kuvia ja muita postauksia :) Olet muuten tehnyt tosi hienoja pukuja enkä ole kommentoinut niitä pitkään aikaan. Varsinkin Catwoman oli minusta aivan fantastinen!
    Ooo olen muuten itse ajatellut tehdä Astridin HTTYD kakkosesta :)

    VastaaPoista