tiistai 1. lokakuuta 2013

MItä kesän/syksyn aikana on tapahtunut

Tuntuu vähän tyhmältä kirjoittaa näin paljon myöhässä Traconista päivitystä asiata...... Muuuuuttaaa niin:

Ne jotka ovat lukeneet blogia eemmön tai vähemmän, niin olen ollut vähän vasta hakoinen jaksanko jatkaa blogin kirjoittamista. Koska olen laiska ja koulupanostuksenisaaraz cosplay on noussut ja sitä mukaan löysäily vähemmälle ja tekemisen puutetta ei ole niin paljon.

  Ja olen siirtänyt aktiivisuuteni enemmän fb sivuni päivittämiseen koska tunnen sielä julkaisut helpommaksi kun voi vaan sinne tökätä kuvan suoraan kännykällä ja todeta mitä on saanut 5 min sitten tehtyä kuumaliimapyssyllä ja likasilla maalinäpsyköillä.  linkki sivulle: saaraz cosplay

Itse tapahtumiin:

Aimeconi jälkeen olin luvannut itselleni ottaa cosplay tekoni vähän rennommin ja jättää tekemiset vähemmille. JA en suunnitelisi mitään uusia cosseja ennen kuin WCS karsinta pukuni olisi valmis. No tarkkaen ottaen sen lupauksen minä åidin: en nimittäin tehnyt uusia cosseja enen kuin puku oli valmis MUTTA listaan on tullut jokune puku ensi vuodelle. mm.

Tuhkimo <3

Olen ihminen, että jos joku alkaa sanomaat miten hahmo sopii minulle ja olsiin hyvä hahmo ja muutenkin alkaa kehumaan ja jos kerkeen möläyttää lupaavani jotain, niin sitten teen vaikka hampaat irvessä lupaukseni jos sen olen luvannut.. mm. hammaskeiju jonka tein ( kaveri tekemässä jack frostia ja möläytin että olisi kiva ryhmä saada. Wolla kaveri otti asian tosissaan ja olin ns. luvautunut siihen)

Kävin ostamassa hollannin reissulla about 8 m päällys kangasta pukuun, teen siis 1 valko 2 sini ja 3 kiiltävät kerrokset ( tajuutte mitä meinaan kun pääsen oikeesti tekemään sitä :3 ) . Löysin kengät ja panna kirpparilta ja perukki on sunnitteilla.

Boris <3 - heart no kuni

Tiedän kyllä ettei hahmo tule olemaan hirveen manly kun puen sen itselleni. Mutta boris on vaan liian ihana hahmo ja olen tykänyt hahmosa liian kauna ja haluan toteuttaa hänet ensi vuona.. wait what!

Traconiin valmistautuminen 

Harmittaa kun en tajunut ottaamaan kuvia karsinta puvusta ollenkaan kuvia tehdessä. Mutta olen ihmine joka tekee asiat aika yllättäen, jonka takia kaikki wip kuvatkin on yleensä max 5 min sen jälkeen kun olen asian tehnyt. ;;__;;

Mutta kuitenkin sunnuntai puvusta otin kuvia joka oli Shingeki no Kyojin - Annie

Olin tehnyt kisa puvun valmiiksi ja pyöritelen viikkoa ennen conia sormia ja katselen fb sivulla miten porukka panikoi, ja iski uudestaan kuumotus väsää cossi. Katsoin mitä matskuja kaapin pohjasta löyty ja kerankin jotain yllättävää itselleni. Coss jossa voin käyttää omaa tukkaa. Ja löysin Annien.Sarjaa olen seurannut siitä asti kun yksi chapteri oli tullut nettiin. Ja Animen tullessa näki parempi laatusena hahmot ja väreillä jotka ei vaihtunut joka kannan mukaan erinäkösiksi. Annie on myös sentilleen myös minun pitunen, materiaalit kaikki löysin kotoa valmiina, Eli omalla tavallaan kaappicossi.

Aloitin cossin tekemisen kenistä: Nahkapalat kenkiin kiinni ja wolla!

Seuraava vaihe olikin remmiit:
Tein asiasta taas hankalaa ja mietin yön tai pari miten tekeisin sen.. mutta lopputuloksena otin vaan sakset käteen ja aloin leikkaamaan tekonahkasta siivujas jotka liimasin/ompelin kiinni kasaan. Soletkin löysin kotoa kun niin monta kenkää olen kuluttanut ja olen aika hamstraaja ja kaikki hyödyllinen rikkinäisistä vaatteistakin päätyvät mystiseenläjääni sängyn alle.

Lopputulos:Siirtä jatkoinkin sitten rintamerkkien tekemiseen/ takkiin tein kummatkin samana iltana kaavoineen päivineen.

tekonahkaa jonka sitten vaan maalasin ja liimasin kasaan
Omasta mielestäni loppu tulos oli ihan hyvä. Ottaen huomioon että tein puvun parissa päivässä ja materiaaleilla jotka löysin kotoa + remmit ei hajonnut kertaakaan conin aikana.

Toki aijon tehdä 80 % cossia uusiksiLevi cossia varten jonka aijon toteutta..koska levi on minun lempi hahmo SnK:ssä *3* <3Siihen cossiin olen hommanut pewrukin, piilarit löytyy ja takin materiaalo on löytynyt ( nyt on kerrankin just oikean väristä niinkuin on animessakin takin väri.. jaa viitan/ponchon... mikä lienee vihree kaapu on myös hommattu materiaalit.

seksyy~ 

Tracon

Minä olin ihan täpinöissäni kisan takia se kuitenkin on wcs kisa ja ja oin kisaparin kanssa tehty pukuja innolla ja opittiinkin niin paljon pukuja tehdessä, kummankin puku oli kuitenkin omallainen ja kummankin puvussa oli oma haaste toteutuksen kanssa. 

Omasta mielestä puvut näytti meillä hyvältä ja esitys oli turvallinen ( kisa parini ensimmäinen lavaesiintyminen, niin otettiin tällä kertaa vähän turvallisesti). Ensi vuona olemme sitten taisteluvalmiita ja esitykseemme tulee sitten enemmän tempoa.

Harmi ettei kisasta ole tullut videoita nettiin, mutta ainakin kuva materiaalia löytyy. :3 

Jokunen kuvan linkaankin sitten tähän


Esityksessä kaikista eniten inhotti valomiesten sekoilut mutta, ei sen enempää XD

Ja tässä kohtaa minua alkaakin jo väsyttää kirjotella enempää mutta lyhyesti sitten sunnutai. Trolllailtiin Marjetin, Anun ja Tuulikin kanssa aiak perusteellisesti. Ja sain pitkästä aikaa conissa ihan vaan hegailla ja tutustua uusiin ihmisiin (erittäin rentouttavaa pitkästä aikaa) yllätyinkin et kuvia otettiin minusta vakkakin puku ei ollut putenkään ihmeellinen mut jess,, kuvien vuoro:mahtavia ihmisiä sunnuntaina näkymyös. ei sen enempää ja se trollauksen määrä otettiinkin myös aika random video, mutta ei ole harmi yliesessä jaossa ett voisn linkin trollaus erwin,levi,annie videoon ;;__;;

About tämän hetken mietteitä:


Juuri tällä hetkellä en ole edes purkanut kokonaan Coni kassiani ja cossit on nurkassa levällään mytyssä ja odottaa paikkansa löytämistä. Olin jo niin luvanut itselleni että seuraava coni minulla olisi frsoti mutta näyttää että olenkin eksymässä katsudoconiin ja EHKÄ oulun chibiconiin. 

Katsudoconi ei olisis niin tappavan kauknaa ja olisi sopiva väl enen mailman suurinpia seikkailua mitä tulee tapahtumaan normaalissa elämässäni XD

Suurin mietteni on kyllä vaan että minkä puvun ottaisin coniin mukaan, vaihtoehtoja kun olisi jokunen. Tällä hetkellä olen miettinyt ottaa onion knightin mukaan... mutta jos jollakin on parempi idea ni saa heitellä. Olisin iloinen jos joku sanoisi minkä cossin ottaisin mukaan, ja jos on ryhmää tulossa niin hahkaskaa. jos on sarjasta josta olen cossannu. ( hahmo sellainen että voisin toteuttaa cossin päivässä parissa ilman200 e laskua) ni ni komentoikaa XD.. vaikak epäilen ettei kukaan tule jaksamaan lukea minun laarittelua näin pitkälti.

Olen itseasiassa ylättynytt miten kauan olen nytten jaksanut vaan naputella tätä settiä koneelle. normaalisti tähän aikaa olisin jo lahnana sohvalla ja kuolaan kokista lattialla.. waitwhat...

ja jos rakkaat pallurat on ryhmiä ensivuona niin hihkaskaa. olen ihminen joka rakastaa ryhmä cosseja niin minulle PITÄÄ ilmottaa ryhmäcossit. jos löytyy hahmo niin aina on sillai 80 % todennäköisyys että hahmo tulee näkymään lupaamassani conissa. :3 

Adios my friends. Saaraz on poistunut rakennuksesta.

2 kommenttia:

 1. Nouu älä lopeta blogin kirjoittamista! Tykkään lukea tätä! ;_;

  Pakko sanoa btw että hienot SnK remmi-systeemit. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se riipåpuu aina vähä miten saan motivaatiota kirjottaa mitään. ku muutenki on nii epäämäärästä tekstiä etten itekkään jaksa lukea tekstejäni kahta kertaa XD

   Ja juu kiitos, ajattelin uusia remmit kyll levi cossiin :3

   Poista