maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ivankov ja Kariya Cosplayt

Siitä on ikuisuus kun viimeksi oolen eksynyt kiroittamaan tänne blogiin yhtään mitään, ja koska ei ole tänään töitä niin kai sitä voisi jotain kokeilla saada kerrottua. :3

Kariya Matou - Fate Zero
Tein joku aikasitten Kariya cossin valmiiksi, tuhosin vanhan Allen perukkini sitä varten ja käytin latexia testaressani ekakertaa maskeerauksia.

harmi vaa netten ole kerennyt ostamaan piilaria, muta kuvassa nätte maskeerauksia. latexia levittelin naamaan kuivasin hiusten kuivaajalla ja sitten revin sitä saadakseen arpisen naaman.

Seuraava operaatia olikin löytää housut ja huppari tehdä, helppo juttu, korjasin iki vanhat housut kuntoon ja hupparin teki hetkessä, en hirveemmin ajatusta laittanut pukua tehdessä.

huppari on ainut jonka tein muuten vaan korjailin . Huppari , poolopaita ja mustat farkut, helppo homma :3

muutama huono kuva miltä about näyttää puku päällä :3

Ivankov ( Fem) - One Piece
tein elämäni ensimmäistä kertaa hanskat, ompelin koko tsydän käsin, pari kertaa jouduin tekemään ne että sain sormet oikean pituikiski. En löytänyt perus kangasta oiean värisenä jtn käytin vuorikangasta ja sisälle tukikangasta että tuli tarpeeksi jäykät.


sitten tein kengät. Ostin kirpparilta mustat polven korkuiset mustat saappaat, ei todellakaan minun tyyliä, mutta cossinha sitä ostettiin, sitten kaikki nippeli jutut irti ja maalasin oikean väriseksi ja leikkasin oikean malliseksi ja liimailin vetoketjun ja vuoren kiinni paremmin. Kuvassa näkyy myös kaulakaru jnka ostin myös kirpparilta.


sitten tein ns. puvun. Peruskaavoja käyttäen tein eka "uimapuvun" ja puku olessa päällä ja tarpeeksi kiristetty kaverini piirteli kohat  mistä leikata. sitern siistin kohat ja wolla.

vielä tarvitsen kalastusverkon josta teen viitan ja softiksesta väsään kruunun. nopea homma :3Enää yksi cossi valmiiksi niin Desun cossit valmiina, seki onnistuu onneksi nopsaa ku pelkkää ompeluu jälellä.

Mie painun nytte ntakaisin pihalle, koska niin lämpimät säät että on säli jos ei nauttisi näistä lämmöistä *3*
3 kommenttia:

 1. voi pyhä tunturi että näytät hyvältä tuossa Ivankov cossissa. Ps. tuo kuulosti tosi creepyltä ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iiks kiitos :3 vähä vänkättää ens viikonloppu et miten saan ton puvun toimimaan oikeesti sit conissa :3

   Poista
  2. joo se on aina jännää, kun puvussa on paljon osia/on hieman paljastava, jossakin vaiheessa alkaa hikoiluttaa että mitä olen tekemässä :D

   Poista