keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Usopp (SW) wip - Jättiaseen tekemistä. (1)

Nooh mull on ollut jo pitenpi tovi aloittaa Usoppin Järkyttävän ison asee ntekemistä, mutta lasikuus iski aina päälle. Sain maanantaina itseäni niskasta kiinni ja tekemään sitä sitten viimeinkin. Piirtelin pienen tovin asentta leffaa vilkuilen jotta saisin sen yksityiskohdat paperille.

Mailman hyödyllisin pohjapiirrustus tähän mennessä, sain sen piirrettyä mittakaavaan 1:100 jtn sain kaikki mitat siitä suoraan otettua. *3*

Hirviön tekeminen sitten alkokin :


Tässä olikin maanantain saavutus. Tein vähän muutakin, mutta huomasin että en mitannu piipunpaksua kohtaa mukaan jtn vaihdoin putken pitempään tiistaina. Pieniä mokia, mutta niistä aina yleensä oppii jtn ^^. BTW. siinä on kaksin kerroin pahvia kaikkialla joka sai sen jäykennettyä hiukan lisää. eli pallllljon pahvi meni.

Tiistai: 

Sanoin itelle montakertaa että ei se haittaa pieni moka, ei se parisenttiä mihinkään näy, kunnes huomasin myös että putki oli väärässä kohassa muutenkin. putken sitten revin irti ja vaihdoin uuteen plus pyöristin teräviä kulmia ja pallllljon teippiä päälle ettei pahvihirviö haurastuisi siinä samalla.
vuolin vaahdon, pyöristetyt kulmat, pitempiputki ja softiststa vaahdon tilalla ( vaahto lopussa ja en jaksanu alkaa metästää uutta purkkia) sitten toi tsydä tos putken juuressa, en ymmärrä sen tarkotusta, sit kuvassa ei näy mutta siin oli myös se pitely kahva , mut ei sitte enempää siit.

Keskiviikko(tämä päivä siis):

Aloitin tämän päivän raivaamalla vanhat roskat helevetin portille saakka.. eiku ja sitte dyykkäsin paperiroskia, koska jostain syystä mulle ei tuu tähän uuteen asuntoon roskapostia. suuri menetys.
  liisteröin kumihanskat kädessä ja pensseli kaverina ja laitoin kuumaan vessaani kuivumaan että sain ton ... kehikon liimattua kiinni viel. siin käytin sitten kirurgin vetseä apuna, koska mattoveitsestä loppu terät. sniff

150 cm kokonen aseen tein ja tähän asti summa on vaan about 10 e .. not bad not bad. seuravaksi kitin ostoon ja maaleja. siin sittten köydyn, mutta voitonpuolella ollaan jo :3 


Lämmintä kevään jatkoja kaikille ^^ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti