perjantai 29. maaliskuuta 2013

Elikkä, oli tylsää ja pärisi ni piti tehdä jtn ns. rakentavaa:

Woodi haastoi minut tekemään tällaisen hassunhauskan kyselyn ja koska en keksi parenpaakaan tekemistä ni kai sitä vois kokeilla

Haaste
Säännöt
Kerro 11 asiaa itsestäsi
Vastaa haastajan 11 kysymykseen
Keksi 11 uutta kysymystä
Haasta 11 uutta bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa
Kerro kenet haastoit

1. Synnyin Kuopiossa 6.10.1992 about siinä 9 aikaan aamulla

2. Synnyin minuutin ennen veljeäni eli toisin sanoen, kyllä minulla on kaksoisveli.

3. Vaikka tykkäänkin opiskella niin jos olen vapaa ajalla niin vihaan puhua koulusta. Ravistan vaan päätä siihen asti että vakavat koulupohjaiset aiheet ei nousisi uudestaan pintaan. *3*

4. Olen aika realisti, jtn kaikki vitsit ei pakosti uppoa saman tien pähän ja saatan vaikuttaa aika kuivalta huumoritajuisesti, koska mietin kaikki asiat mitä sanotaan eka reallisesti enen kun ajatelen sitä silä kannalla miten luulen asian esitettävän.

5. Vihaan banaania erittäin paljon, ja muutaman kerran kun olen vahingossa syönyt banaania.. no sanotaanko näin, sain ainakin ilmaisen vatsahuuhtelun.

6. Pienenä oltiin Tuukan aka kaksoisveljeni kanssa aika samalla aaltopituudella kaikessa, kunnes peruskoulu alkoi ja minusta tuli kanaemo ja vahdin että Tuukalla on kaikki mukana, mm reppu, kaikki vaatteet yms. Syy miksi jouduin peruskoulussa syömään tosi usein keittiössä, etten vahtisi mitä Tuukka syö. Nykyään ollaan erillaisa kuin yö ja päivä: mm.  Mie olen kamala sokeri hirmu ja Tuukka inhoaa kaikkea makeaa.

7. Muutin juuri pieneen yksiöön, joka on todella söpö 40-luvulla rakennetussa kerrostalossa. *3*

8. Minulla on kohtuun vakava lukihäiriö, ja välillä kun kirjoitan jotain ja luen tekstin myöhemmin, en ymmärrä olenkaan mitä olen kirjoittanut.

9. Lempivärini on oranssi ja punainen, vaatekaappini on aika lämminväri pohjainen ja rakastaisin tehdä aina vaan oranssi tai punaisia cosseja…. mut sitten jotkut awesome hahmot hyppää naamaan ja teen sitte ne.

10. Olen aika erakko ja huono ottamaan ihmisiin yhteyttä.  Yllätyn aina jos edes kännykkäni soi, koska harvoin kenelläkään on asiaa minulle. Olen vaan vaa joku jota näkee miiteissä ja coneissa. :I Angst juu ei, erakko olen ja viihdyn siitä.

11. Minulla on huono kaukonäkö, mutta coneissa en käytä koskaan vahvuuksilla olevia piilareitta jtn olen aika lepakko coneissa. Johtuu siitä että olen liian laiska käydä optikolla. xD

Haastajan kysymykset:
Minkä värisiä peruukkeja omistat eniten?

Taidan omistaa kaikista eniten blondeja perukkeja, 1 perukki joka on 150 cm pitkä, kalifa perukki, mavis perukki ja 2 lyhyttä blondia jotka odottavat tarkoitusta elämässään.

2. Onko sinulla joitakin cosplayta varten tehtyjä vaatekappaleita (tai no miksei jotain muutakin esim koruja), joita voisit käyttää vapaa-ajallasikin?

Onhan noita muutama vaatekappale, aika harvoin kyllä käytän, mutta ciel cossista löytyy poksyjä, takkeja , liivejä yms mitä käyttelen sitten arkena.

3. Mitä teet yleensä samalla, kun teet asuja? Vai keskitytkö vain asujen tekemiseen?

Jos on TV lähellä, niin laitan random kanavan, yleensä 2 pyörimään( ei mainoskatkoja xD) ja katon kaiken mailman mummosarjat samalla kuuntelemalla ku väsään cosseja. Tai sitten koneen kautta joku leffa pyörii. Tai sitten ajattelen vaan syntejä syviä hiljaisuudessa.

4. Sarjoissa on usein myös epäinhimillisiä hahmoja, joita ei ihmiskeholla pysty toteuttamaan. Onko sinulla mitään sellaista hahmoa, jota haluaisit cossata, mutta et ihmisyytesi takia voi (esim pokemon)? Kuka/mikä tämä hahmo on ja oletko ajatellut tekeväsi hahmosta jonkisortin gijinka-versiona?

Kyllä,  minulla on ollut jo pitempään aikaan olut suunniteila tehdä Suicune-pokemonista cossi. Ajatelin tehdä fursuitin siitä ja ostin jo vuosi sitten siihen täydellisen turkoosin kankaan. Pitäisi vaan saada joku hyvä coni mihin toteuttaa se + joku potkii persuuksiin että saisin sen tehtyä. ( Ryhmäcossien hyvä puoli, koska muut motivoi omaa cossia tekemään :3)


5. Mitä mummo/pappa hahmoja haluat tehdä sitten, kun olet liian ryppyinen tekemään nuoria ja kauniita teinihahmoja?  (──)╭


NoH, One Piecessä on se vanha rouva marineissa ja sophie liikkuva linnassa vanha versio.
6. Jos saisit päättä minkä tahansa maailman kolkan, johon mennä kuvaamaan cosplay-asuja, niin mikä paikka se olisi?

Aika paha, koska siihen vaikuttaisi niin paljon mistä cossista puhutaan, One Piece cosseja jos sais kuvattua jossian caribean merean rannalla (Toisaalta alabasta- ver. autio maalla) Ciel cossit jos sais kuvattua jossai brittiläisessä kartanossa yms. jtn en osaa sanoa. Antakaa minulle teleportti et ain ku jonku cossin saa valmiiks ni pääsen suoraan unelma kuvauskohteeseen räpsimään kuvia.

7. Minkä cosplayta helpottavan välineen hankkisit itsellesi, jos raha/tila ei olisi ongelma?

Joa minulla olisi iso sali missä tehdä cosseja, niin uusi ompelukone ois nice tietysti. Saumuri olis myös, proppi työstö välineitäkin tarvitsisi... tääki on selane kysymys et se riipuu mitä cossia tekee. xD 

8. Montako peruukkipäätä omistat, vai omistatko yhtään? Esittele heidät meille!

Ainoa ns perukki pää minkä oikeasti omistan painostan tätä NIINSANOTTUA sanaa voimakkaasti. on isän vanha viinipullo..öö purkki.

se toimii myös minun pensselipurkkina...

Tiedän kyllä että pitis ostaa perukki pää, mutta kun en haluisi postitse tilata >__<


9. Mikä asuistasi on niellyt (arviolta) eniten rahaa? (summaa ei tarvitse kertoa)

ööö... Mä harvemmin lasken hintoja niis, koska se yleensä koskee ajatella, ja ostan aina erissä kamaa sillon tällöin.. mut varmaan... Vanille

tai sitten... emt ei se hammaskeijukaan halpa ollut, koska ostin sulkia monta tuhatta....


 ja Cieleis on kuitenki samettia käytetty ynnä muuta ei niin halpoja matskuja yksityiskohtiin..10. Montako kertaa olet polttanut näppisi kuumaliimalla leikkiessäsi? Jos et ollenkaan niin montako kertaa olet pistänyt itseäsi neulalla sormeen?

Ei sitä oikein osaa laskea, cossia tehdessä aina vähä leikki ja hammaskeijusta ei puhuta miten punaset palovammoista sormenpäät oli. Ja jos saan hakanneulan jumiin hampaiten väliin niin voit miettiä kuinka monta kertaa olen tökkiny neulalla. Yläasteella laittelin niitä käsiin kiinnikkin xD 

11. Hamstraatko turhaa tavaraa nurkkiisi, koska ajttelet "no tätä saattaa joskus tarvita jossain cossissa"?

Kyllä hamstraan. Valloitna kaikki nurkat pikku krääsällä, ja sitten mietin jälkeen päin että mikä helv. tämäkin muka on olevinaan. xD


Omat kysymykset:

1. Mikä on cossisi josta pidät kaikista eniten ja miksi?
2. Materiaali jota haluasit kokeilla cosseissa, mutta et ole vielä käyttänyt.
3. Inhokki asia cosseja tehdessä.
4. Unelma cossi jonka haluaisit tehdä jos rittäisi taidot, rahat yms.
5. onko sinulla jäänyt paljon cosseja keskeneräisenä lojumaan, ja jos jaksat niin voisit myös luetella ne. 
6. Mikä on cosplaytapahtumissa hauskinta.
7. Jos olisit eläin, mikä olisit? ( alkaa loppua ideat mistä kysyäa xD)
8.  Kuinka paljon aikaa käytät cossien tekemiseen aikaa?
9. Oletko ajatellut tehdä vanhoista cosseista uutta versiota.
10. cossatko paljon smaa hahmoa eri puku versiola mm.
11. Oletko kisannut puvuillasi?

Haastan seuraavat bloggaajat:

Weetu, Nezunbensis, Ohdroity, Teamelric, Outoaompelua, Hypnolepsia, Valkoinensamurai, milla, karakuricosplay, masquecosplay ja cosplayjedit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti