torstai 14. helmikuuta 2013

Ruusu Hattu Ciel (Part 3)

Jeps, Ajattelin kirjottaa nyt tästäkin puvusta vähän kun kerran sain sen valmiiks + yritän vältellä itseltäni kokeeseen lukemista. :P

Marraskuussa viimeksi tehnyt pukua O__O aika shokki sinäänsä lojunu vaan nurkissa homehtumassa puku ja odottanut että jaksaisin tehdä sitä eteenpäin. Nyt se on valmis ja aikaakin on niin nyt heittelen jotain epämäärästätekstiä. Oon ollut pitemmän aikaa laiska tai jtn.


-

Kaikki alkoi kun löysin ikeasta oikena väristä samettia jonka sain metrihintaan about 8 e / m, ja minä olin jo haudannut cossin tekemisen jonekkin uumeniin kunnes päätin että sittenkin teen puvun frostiin. Frakkia en ollut koskaan aikaisemmin tehnyt ja kaavoja en jaksanut ettiä niin väsäsin itse.

                                        Viivotin, mielikuvitusta ja netti, sillä pääsee jo pitkälle ^^ 

leikaksin kankaat ja ja ompelin kiinni.. etc mite ny takkeja tehään.Tässä vaiheessa puvussa itsessään oli jo vuorikangas, about 5 m satiiininauhaa, tekonahkaa, vinokanttia. puuvillaa ja kahta erillaista samettia.

-

Omistin jo pukuun ennestään housut, liivin ja kauluspaidan etten tarvitsee niiten tekemiseen rahaa tuhlata + eihän tolla kisaamista ole edes mietitty ^^ 

-

Korjailin myös hattua vähäsen koska en ollut mm. tyytyväinen sulka viritelmään..

 harmaata sulkia ostin vahingossa kun hammaskeijun materiaaleja etsin, hups :I mutta tähän se toimi mainiosti + punaiset kärjet sulissa on myös kiva yksityiskohta.

-

Tarpeekis isoa vyötä en löytänyt mistään jtn tein itse tekonahkasta, soljesta softiksesta ja maalista. ^^


Heitin kuvaa ottaessa takin vaan nopeasti hengarin päälle miksi se ei istu kunnolla. Mutta kuten saattaa huomata pukuun on saatu aikaseksi musta sametti kaulus, vuori kiinni, rintakoru ja pientä huolittelua.

-


Kuvan ottaessa on saatu napinreijät tehtyä, silmälappu tehtyä, napit ommeltua , hanskat tehtyä, toi röyhelökaulahuivitsydeemi tehtyä ja kengät sain kaverilta lainaan. Nyt ollaan valmiina sotaan siis.. eiku Frostiin. Toivottavasti ihmiset tulevat juttelemaankin minun kanssa :3 pienisosiaalieläin olen ja kaikki uudet tuttavuudet on myös tervettulleita.

Jonpikunpi lienee seuraava ciel projekti, ehkä valinnan vaikeus kun on aika vakiva asia :I ( Niin paljon pukuja cielillä mitä haluis tehä mutta en osaa vaan päättää XD).... Ja tarviin jonkun Sebastian cossaajaks miun Ciel cossin kanssa ;;__;;

4 kommenttia:

 1. oot kyl ihan sairaan taitava! Ja toi hammaskeijukin on tosi wow, en ymmärrä miten joku jaksaakin pakertaa noin paljon kuin sä. Mahtavaa jälkeä anyways ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ^^ , musta se hienous on just väsertää niitä pieniä yksityiskohtia. ainaki jotain tekemisra tylsän arjen keskellä.

   Poista
 2. Hienoa jälkeä Ciel puvussa! :D Hyvin tehty!

  VastaaPoista