sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Usopp Strong World - WIP

Oluut kamala cosplay teko vimma nyt viime päivinä. Mutta en usko että siinä on mitään pahaa jos aloittaa ison projektin ajoissa tekemään. XD Olin jo pitkään phtinut miten voisin Usoppin kypärän tehdä, koska se on aika.... iso. Mutta sain sitten inspiaation ja hyvän idean tehdä kypärän kun löysin blogin sattumalta jonka tekniikka toimisi kypärän tekemiseen.

http://srs-bsnss.blogspot.fi/2012/02/painen-olkapanssareista-nyt-vihdoin.html

Ostin uretaani vaahtoo sitten ja kaivelin pahviroskiksesta aaltopahvia. Teippailin sarvet ja päähineen pohjan aaltopahvista ja uretaani vaahtoo kaiken komeuden päälle.

Ekakerros on aika kamala ja en saanut vaahdon pysymään kaikkialla. Jtn kävin ostamassa uuden purkin vaahtoa ^^  varoitus ihmisille jotka ei ole aikasemmin uretaanivaahtoa käyttänyt ja työstänyt. Se on sotkusta, alue on suojattava hyvin, vaatteet jotka ei haittaa et menee likaseksi ja suojakäsineet on suotavaa.


Tässä kohassa kuvan ottamista palautin lainaamani perukkipään oikealle omistajalle ;__; pitää ostaa itelleni oma, koska se on aika tärkeää perukin työstämisessä mitä pitemmälle pääsen.

 Mutta itse tässä vaiheesta, olin täyttänyt puutuvat kohat vaahdolla ja vuollut ylimääräsen vaahdon halvalla mattoveitsellä.Olen ihan tyytyväinen jälkeen hiukan jäi isoja ilmakuplia vaahdottaessa, mutta on vielä hyväksyttävä silti. ^^


Väsäsin vaahdonpääle kuumaliimaa ja softista apua käyttäen kypärän lipan ja keskikohouman.... Annoin liiman hetken aikaa kuivua ja raivasin sen aikaa tilaa ja suojasin lattian sanomalehdillä.

 Hyvä puoli ilmaislehdissä on kun sitä tarvitaan XD . Tein itselleni liisterisopan liistre jauheesta ku kuopion prismassa ei ollut myynnissä valmista liisteriä. En hirveemin kattonut sekoitus suhdetta, oli vaan pussi jonka kaadoin osan kylmään veteen ja sekotin puutikulla ja kumihanskat kädessä vähän tunnustelin onko se miten sopivaa mössöä XD. Sitten vain revin paperit ja liimailin kypärään kiinni tasoittaakseen kypärän pintaa.

Tässä vaiheessa olen siis nytten. Onneksi tämä cossi on vasta kesädesuun, kun se on sen verran isotöinen että huhhuh XD

Päivityksiä cosseistani ja suunitelmistani tulee myös facebook cosplay sivulleni : http://www.facebook.com/cosplaysaaraz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti