keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Siitä on taas hetki on kerennyt mitään kirjottelemaan. Mutta juu laitoin Ciel cossin hetkeksi sivummalle kun kaverit houkutteli minut tekemään Hammaskeijun - Viisi legendaa leffasta. Houkutteleva cossihan se on, ei hirveesti ompelua, mutta se sulkamäärä joka siihen pitää ostaa.. Nyt olen alottanut ostamala raa'asti laskettuna about 1900 sulkaa, siihen kuuluu vihreetä, sinistä, vaaleens sinistä, riikinkukon sulkia, jtn punasia pitkiä sulkia, keltasia, turkooseja sulkia yms. Nyt kun ostan bielä rautalankaa sukkahousuja skin suitin ja yritän neuloa päähineen jonka huovutan sitten ja sitte vuoraan suilla ni enköhän saa se frostiin sitten valmiiks ^^ toki on vähän fiilis että nykyinen sulka määrä ei riitä mutta ainakin yritetään XD. Parenpaa tekstiä kirjotelen sitten kun san matskut ja saan hatun johonkin vaiheeseen tehtyy. Taidot ihan hukassa jtn saan vaa langasta isoja solmuja tehtyä.


Maskeerauksesta tulee mielenkiintosta, mutta yritetään kuitenki tehä mahollisimman samannäkönen. ^^

 Lisätietöa ryhmästä jonka on tulossa Frostiin. Mut siis tarkaen ottaen pyydettiin siihen ryhmään. Kaikista hienointa siin on et siin on kaikki kasassa, ainoa miinus on että on hyvin todennäköstä että pukki cossaaja ei varmaa päse sinne ku se ei ostanu ippuu enen ku ne loppu, ja on vähä selane kutina et muita pukki cossajia ei taida suunnitellu frostiin tulla. Toki toivon että ollen ainut Tooth cossjaa, koska muuten alan vertailee pukuja toisiinsa ja sit pahimams tapaukses iskee alemmuskompleksi.

Täst tulis kyll eeppinen ryhmä <3

Mut jesh hyvää joulun jatkoja ihmiset ja palaan sitten takaisin ciel cossin tekemiseen kun saan tämän puvun valmiiksi ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti