torstai 1. marraskuuta 2012

Ruusu hattu Ciel ( part 1)

Ladies and Kentlemäns.

Voin iloisesti sanoa itselleni, että olen aloittanut kerrankin cossien teon aikaisin. Sillä olen mailman laisikin ihminen ja aloitan aina tavaroittenkin sumplimisen aina viime tinkaan. Ne jotka tuntevat henkilökohtaset tietävät miut, ovat varmasti huomannu että yritän päästä kaikki asiat helpoimman kautta. Esim. sänky siistitään vaan jos vieraita tulee, miksi heittää päiväpeitto päälle, ku kerran illala uusiks joutuu se heittää lattialle. Ja hiukset harjataan jos jaksaa. eli sekin on taas joskus... XD ( juu.. rikoin just täs kohtaa lasin tuhansiks sirpaleis :x) .. mutta jatketaas.

Puku siis johon sain aloitettua kerättyä vähä alustavasti matksua.


Olin ystäväni Riinan kanssa ostoksila käynnä. Hiukan hankaa oli ostella kyll mitään ku rahaa kukkaros parikymppiä, mutta sain sentään jotain matkaan.


Harrastan taas näitä laatu kännykkä kuvia, mut joo kuvas näkyy vähän maalia ( vanille cossita varte ostettu, mut anyway.), sitte ostin kaulakorun Ninjasta, Nappi ja nauhasta ostin näin alustavasti 1,5 m punasta paksuu nauhaa ja tota luonnon valkosta ostin sen 3 m. sitten ostin 10 erinäköstä nappia.( 10 centtiä skibale. ei paha jos multa kysytään)

Kuten tos alus sanoin niin aloitin tekee. Musta se on jo ihme jos sain ton verran ostettua. tos kuitenkin on jo about 20 e kamaa. ( Sill summalla saa ja tämä köyhä opiskelia vaikka mitä sapuskaa ostettua)

 Eli kutein sanoin. se oli kaulakoru. Se on viel täs vaihees iha musta mutta ku kerään muutaman ropon kukkaronpohjalle niin ostan kullan vääristä maalia.
Maalasin mustalla mienoismallimaalilla ( akrylli ku ei meinaa tarttua metalliin). Sitten niksauttelin ketjun irti ja sitten hioin  terävän nurkan porukoitten ullakolta löytämilläni saksilla. ( ku oikeet työkalut hukassa ni aina on keksittävä jotain vastineita)

...Jos joku ei huomannu nii tää tulee siihe kaulas olevaan rusettin.


Tadaa~ maalasin nappeja, kukaan ei varmasti osaa sellasta tehä. XD Mut nää tulee siihen vyötärön kohalle olevaan kettinki tsydään mik siin norkoilee siinä kuvassa.

Ja jos ensiviikolla kerkeän,niin tarkoitus olisi ostaa kangasta cosseja varten. Että pikavauhtia pääsenkin jo surruttelemaan ompelukoneella. Joku saa muistutaa välillä ,että jaksaisin päivitellä blogiinkin mitä teen etten oe taas sillai melkein valmiina silai " Oh noo! unohdin päivittää, en ottanu kuvia työvaiheista, eli en jaksa kirjottaa mitään."


Ja sitten näin lopuski kuva minun ex-lasista, jonka sain tuhottua kyynerpäälläni pari minuttia sitten. ( Kai tää voi luokitella loppukevennykseksi?)

Pitääkää te vähän turvallisenpaa loppupäivää ja pitäkää pöytä siistinä. XD

 Ciao o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti