perjantai 20. kesäkuuta 2014

Rivenin armori. Why u don't like me!!

Päivittelyä minun uudesta cosplayprojektistani.

Riven - League of Legends (Dragon blade ver.)

Halusin tehdä puvun, koka puvussa on plajon elementtejä joissa haluan kehittyä, mitä en ole tehnyt aikasemmin. JA puvussa on hiukan kiinalaista elementtiä, jota olen kaivannut tehdä jo parisen vuotta.
Yritän tässä tehdä puvun Animeconiin, koska kuukaudessa saa ihmeitä aikaan ja kukkarossa muutenkin on niin paljon rahaa köhköh.
( Suurin syy lienee se, että puvussa on vähän ommeltavaa ja en ole saanut vietyä ompelukonetta korjattavaksi vieläkään. :I)

Aloitin puvun siis kevyesti. Tehnyt laadukkaita hahmotus kuvia.

 (minälaadukastikkuukkotaideos)

Piirsin siis nämä jossain 2:n aikaan yöllä kun törmäsin tähän designiin, ja inspis vaan karkasi käsistä. ( mittasuhteita ei ole olemassa kuvissa, ja ne on vaan hahmotukseen että tiedän mitä kaikkea about pukuun kuuluu.)

Heti maanantaina aloitin sitten puvun tekemisen puupahvin, uretaanivaahdon, kuumaliiman ostamisella. Aloitin tekemään paksut armori osat + miekan ensimmäisenä.

uretaanivaahto </3 opin kantapään kautta usoppia tehdessä, että hanskoilla on tärkeä tehtävä sillä leikkiessä. Alue on suojattava hyvin ja uretaani pullo pidettävä ylösalaisin kun levittää sitä ( tulee painetta tarpeeksi ja ei tule niin paljon ilmakuplia.)

Annettiin vaahdon kuivua ja sitten mattoveitsellä veistettiin, jonka jälkeen liisteröitiin paksut osat. Olin kerennyt loputkin armorit, paitsi rinta armorin leikata. Asiaan kuuluu antaa listerin hyvin kuivua, mutta olin kärsimätön ja levitin pikasilotteen liian aikasin, jonka seurauksena oli holkeilua. Mutta kerkiin korjata asian myöhemminkin.

Sillä aikaa kun annoin ajatuksien hautoa noiden panssareiden suhteen. Pyysn tätiltä vähän tiloja ja apua, että pääsen savea työstämään, koska saan sillä tavalla laadukaamman ja oikeamman näköisen olkapanssarin cossia varten. Siiten vain työstämään.




Saven työstämisestä ei ole hirveästi kerrottavaa, ei mitään raketti tiedettä ja vain muovailtiin savea ja annettiin sen kuivumaan jäädä, kuitemkin pussiin koska kipsiä levitellessä savi pitää olla nahkakuiva. Seuraavaksi kun juhannuksen vietolta pääsen. Jatkan veistoksen kipsaamisella, gessoamalla, alaleuan teolla yms.

Hauskuus on vasta alussa. Aina on mukava näperrellä kun ei oo paljon muutakaan tekemistä lomalla.





3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Koska tykkään tehdä itselleni tavotteita ja haasteet on aina mukavia. :)

      Poista
  2. Oioi! Näyttää niin siistiltä! Odottelen innolla tämän valmistumista :)

    VastaaPoista