torstai 7. elokuuta 2014

Animeconin jälkipyykki

Parempi myöhään, kun ei milloinkaan. Kirjoitan lyhyen kirjoituksen Anmeconi viikonlopusta.

Perjantai.

Riinan Sona  cossia autoin aamupäivällä ja pitkälle iltaan tekemään. Siitä sitten juoksin kämpille ja siivoskelin nopeasti isoimmat roskat lattialta ja jäin odottamaan majoittuvia ihmisä. Hauksa hiljainen ilta. Samaan syssyyn, kun poruukkaa saapui perille levitettiin patjat lattialle ja mentiin nukkuaan.

Lauantai

Lauantai aamu oli aika huliviliä. Heräiltiin aiaksun laittamaan cossit päälle. Sain myös eka kertaa Riven cossia testata päällä. Ei mukavin puku ollut laittaa päälle ja tarvitsin hiukan aua kiinnityksissä.

Conipaikalla autoin Anae-chania Levi cossin cossin kiinnytyksissä ja siitä suoraan cosplaydeittiä katsomaan. kerettiin eka kierros katsoa Riinan kanssa, ennen kuin meidän täytyi lähteä Leagua of Legends ryhmä miittiin. Alku oli kankea, mutta hyvin lähti käyntiin. Saatiin myös kivoja ryhmäkuvia siinä samalla. :)




Siinä samalla, kun ryhmä kuvia otettiin. Huomasin Danielin aka Degre Digitalin ja nykäsin hihasta ottamaan muutaman yksittäisn kuvan cossistani.Ja olen itsekkin tyytyväinen hänen ottamiin kuviin. :)


Matka jatkui siitä sitten ihan perus henggailuun ja loppu illan suunniteluihin. Moni halusi testata imekaa ja kokeilla sen painoa ja sain myös monta kysymystä sen tekemisestä. Nolotti suuria vastauksia sanoa kun kerran nii hutiliden sen kuitenkin tein. :'). Aloin siinä samalla ihmettelemään ihme kutinaa jaloissa. Istahdin lattialle ja aloin purkamaan kenkiä jaloista... Aika surullisen näköset jalat oli kyllä, kun ihoon oli tullut isot painaumat jotka teki myös pienen muotoiset mustelman. JA oli estänyt hiukan veren kierron jaloista. Että joo minun Riven cossi purettiin siinä suoraan Aconin pihalla.

Loppuillasta löhöiltiin kavereiden kanssa ja käytiin uimassa.

Sunnuntai

Sunnuntai oli rento. Ei mitään suunnitelmia ja cossinkin valitsin sen takia Cielin. Kaiki tekemäni Ciel puvut on ollut mukava pitää päällä ja Kiitospäivä ver. Cieliä en ollut pitkään aikaan käyttänyt. Oli myös todella mukava nähnä vanhoja tuttuja joita en ollut nähnyt vuosiin. Sniff oli herkkää :')

Nina Honkasen kanssa käytiin pika kuvaus hetki ottamassa Sunnuhtain ihastuttavan pienten sääkuurojen takia. Jtn muutama hassu kuva ja lisää hengailua . Mutta kuvista tuli kivoja :D



Hiukan ajossa siitä sitten suuntasin kämpillä vaihtamssa vaatteet ja siitä suoraa Riinan luo löhöömään ja uimaan. Hauskaa oli myöhään iltaan asti.

Seuraava Coni on minulla Tracon.