keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Desucon V jälkipyykki

Nytten mennään jo keskiviikossa, muttaaa pikku vikoja

Elikkäs kertaan tähän vähän minun seikkaulustani tämän vuoden Kesä Desusta:

Perjantai:

Lähdettin siinä 10 aikoihin ajelemaan perjantaina Lahtea kohti ja päivitelin ääneen asioita joita voisin unohtaa, että otinhan minä kaiken mukaan. Noooooh ei sitä keretty ku se 20 km ajella kun huomattiin että unohdin ottaa Rinniebelin peruukin mukaan, joten U-käännös ja takas Kuopioon perukki matkaan :'D
  Muuten matka kyllä meni moitteettomasti, stressasin kyllä kaikesta mailman asioista koko matkan, että kaikki kyydissäki oli ett "Rauhotu".

Lahteen päästessäni arvoin vielä tovin uskaltaisnko pukea Iva cossia päälle, koska.. nooh niin n se on mitä on. Mutta kai se oli pakko ku oli ryhmäänki lupauduttu. Ivankovi cossi niskaan ja puku sisältä vuorattiin ihoteipillä. ( Löysin vielä sunnuntaina selästäni teipinpalasia ;'D) Sitten odotettiin kyytiä, jotkut humalaiset tuli siin ahistelemaanki meitä ku kyytii ootettiin, mutta en jaksanu kiinnittää huomiota.
  Olenko koskaan sanonut kuinka rakastan coni kansaa, ne ei sano pahetteeksi jos ihmisillä on vähä.. erikoisemmat puvut vaan arvostaa sitä että on siitä hahmosta kehannu tehä cossin yms *3* toki tuli muutama katse ja palaute ihmisitö että on vähä turha paljastava mutt... se on niitten ongelma >).



Niin, ja meilhän oli myös Impel Down ryhmä Starblomin, Rinniebelin, Janican, Tompsonin kanssa :
Suunniteltiin että pidetään joskus conin ulkopuolella miitti, jossa Narudossukin pääsee mukaan, kun hänen cossi ei kerennyt valmistautua Desuun mennessä. + saan Narudossun kanssa mies ja nais iva cossi kuvia otettuu :D

Siinä meni siis eka päivä, ei kovinkaan ihmeellinen mutta erittäin mukava silti.

Lauantai:

Sanotaanko näin... olin aika stressipallona koko aamun. Pukua vetäessä päle olin ihan varma että kuolisin siin sen stressin alle. Koska Eurocosplay ja lavalla en ole ollut vuosiin, ja cossi esityksenä olisi ensimmäinen.

Mutta koitin mahollisimman rentona asenteella lähteä coniin ja pitää sia piilossa takaraivossa . Toki se ei onnistunut. Koska kun menin coni alueella isojen proppieni kanssa tärisin kun vaahteranlehti tuulessa. Cosplay mammakin katto miten tärisin ku kuvauspisteelle menin ja tarjos juotavaa miulle.. siinki tuli sitet ongelma, koska se nenä XD

Ja Namin ääninäytteliän nimikirjotus, huomas miten silmät kirkastu kun jonossa SW cosseissa mentiin pyytää nimmarit. :3

Sitten vaan hengasin alakerrassa isolla aukeella, koska muualle en sitten mahtunutkaan. Sitten muutama hassu kuva otettiin ennen kisaa. (koska olin varma että nenä tippuu keksken esityksen.. eiku XD)




JA sitten bäkkärille, menin sinne ja katto ne hienot puvut. olin siin seisomallta et juu ehkä kokeilaan ens vuonna uudestaan XD...  Nii paljon hienoi cosseja ja ite pääs hiplausetäisyydelle niitten kanssa... eiku
Tuomarointi oli iha jees, sitte juomataroilu toimi tälläselle tärisevälle cossaajalle ja mammat oli ihana apu henkisenä tukena :'D

Toki oli kamala ongelma proppien kanssa ku ne oli kokoajan tiellä, mutta iha hyvin kai se silti meni liikkua. Ainakaan en saannu mitään rikki.... ( paitsi Lanvin liekkipropin Ace cossissa ;;____;;) ANTEEEEEKS

Mutta olis se jännä tunne kun lavalle pääsi ni saman tien pahin panikointi hävis ja innostu vaa revitellä enemmän kun kuunteli miten yleisö tykkäs, mahtava tunne. Vaikka ääniraita kantokin suurimmilta osin ittensä tosi hyvin niin oli se kivaa vaa heittäytyä isoilla liikkeillä lavalla. (Jos vaa videon esityksestä löytäis viel ni olisin iki onnellinen :3)

Sitte kisa olikin ohi, iiisot aploodit lavan takana niille mahtaville voittajille ja sitte tavarat kasaan ja bäkkäriltä pois, toki kysäsin tuomareitla vähän palautetta, ja sain yvin palautetta cossita virheistäkin joita ite en ollut kiinnittänyt huomiota, joten tultiin viisaanpana pois sieltä ;)

Sitten mentiin ottamaan perinteinen FOP yhteiskuva ja vähän aikaa hengattiin muuten vaan :3 Kaiki on nii mahtavia ihmisiä, harmi et eripuolilla suomee asutaan ku FOP:n kanssa ei voi olla liian pitkään.

Se tunne kun sait prpit selästä pois, se oli ihana tunne *3*, sitten suunitettiinkin puostoon ottamaan SW kuvia lisää kun saatiin namikin mukaan messiin.




Sitte melkeinpä lähettiin takas omppuun, koska olin henkisesti ja fyysisesti ihan rätti ni heitin vaan jalat kattoon ja lagasin naama TV:ttä päin loppu ilta ja pidin seuraa Narudossulle kun hän teki viimetipassa vielä koruja taidekujalle.

Sunnuntai:

Sunnuntai oli aika lahna päivä, kamat kasaan ja conipaikalle kaikki, kuskille tavarat ja sitte lagaan pä pöytää vasten ja koitan saada ajatukset kukkaruukkua pidemmälle. Otettiin 10 aikoihin eka Fate Zero ryhmä shootti , koska kaikki ei voinut pitää cossia koko päivän ajan.


psst.. Kariya on ihana cossi sunnuntai cossikis kun muutenki on iha laiskiainen ja nojailet seiniin ja olet silti hahmouskollinen

Sitten takas sisälle lahnailee ja keksiä fiksuu tekemistä, en jaksanut edes myyntipöytäsalille menemään ku nii poikki olin. :D

 Sitten 1 aikoihin porukka taas kasaan ketkä pääsi ja lisää kuvia ottamaan:



sitte takas sisälle lahnaa... XD sunnuntaina minusta otettiin vaan yks kuva photoshootin ulkopuolella, ja sekin ryhmässä kahden aikasemman päivään verrattuna tuntui kun oli normivaatteett päällä. Mutta en valita, se oli aika rentouttavaa.

 Sitten takasin ja lahnasin sitte paripäivää .. 

The end



tiivistettynä, kaikee tapahtu ja väsymys iski. Hieno coni oli ja oli ilo jutella ihmisten kaa ja tutustua samalla muutamaan uuteen tuttavuuteen. Seuraavaksi seikkallaan Kawaconissa ja sitten Animeconissa Cosplayvastaavan pöksyissä. HUIH !!!

torstai 13. kesäkuuta 2013

DesuCon on jo ovella

Oon täällä iha paniikissa nytte, jännittää kaikki viikonlopussa:

- Huominen, koska hyvin vähäpukeinen cossi.

- Coni yleensäkkin, koska viimekerrasta on jo ikuisuus

- Eurocosplay karsinta, koska en ole koskaan ollut niin isossa kisassa mukana HUIH :I

- Jännittää nähä kavereita, kun siitäkin on niin piiiiitkä aika kun on suurinta osaa nähnyt

- Ja muutenkin Conikansaa on ikävä

- Toivottavasti en nolaa itteäni mitenkään sielä :I

Nyt vois vaan pakata ja purkaa ja pakata ja purkaa kunnes on tyytyväinen tavaroihin. Ja koska san vasta huomenna palkan niin viimeiset matksut sit huomen mukaan lahteen ja sitten puvut kasaan mitä enää tarvii ja wolla.

Ja asiasta kukkaruukkuun, tein Ivan kruunun jo ... toissapäivänä a ajatelin näyttää muutaman hassun kuvan siitä.


Kruunu on tehty pohjana sellane 2 L muovipullon pohja, jonka sitten liimasin paljon pumpulia että siitä tuli pallura ( rikoin täsä touhussa ainokaisen kuumaliimapyssyny ;____;) sitte vaa kangas heitin päälle, sitte softiksella keltaset osat ja puunapesita pallot ja maali päälle wolla. Erittäin yksinkertanen tehä, vaikka olinkin koko ajan

Mutta hyväksyn sen nyt kuitenkin.


HAFKJSHGEFIUW tulis se huominen jo nopeammin, en jaksa enää odotella.

Pakkasinkin jo kaiken valmiiksi:

miinus tuo sininen kassi, siinä on krääsää jonka pelastin vaan keskeltä lattiaa lojuumasta :'D... Ja jos joku ihmettelee miten tuo kabuto tuohon hyppäs nii, kaverini Lanvi teki pohjan ja lähetti palasina sen minulle ja kasasin sen maalasin, laitoin siihen yksityiskohat yms ( olisin tehnyt kyllä ite  jos olisin voinut, mutta tilan puute  on aika yleinen murheen aihe pienessä yksiössä.)

Ny mull on selanen olo et ihan varmasi unohdin vielä jotain.. en vaan muista mitä. :I

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Ivankov ja Kariya Cosplayt

Siitä on ikuisuus kun viimeksi oolen eksynyt kiroittamaan tänne blogiin yhtään mitään, ja koska ei ole tänään töitä niin kai sitä voisi jotain kokeilla saada kerrottua. :3

Kariya Matou - Fate Zero




Tein joku aikasitten Kariya cossin valmiiksi, tuhosin vanhan Allen perukkini sitä varten ja käytin latexia testaressani ekakertaa maskeerauksia.

harmi vaa netten ole kerennyt ostamaan piilaria, muta kuvassa nätte maskeerauksia. latexia levittelin naamaan kuivasin hiusten kuivaajalla ja sitten revin sitä saadakseen arpisen naaman.

Seuraava operaatia olikin löytää housut ja huppari tehdä, helppo juttu, korjasin iki vanhat housut kuntoon ja hupparin teki hetkessä, en hirveemmin ajatusta laittanut pukua tehdessä.

huppari on ainut jonka tein muuten vaan korjailin . Huppari , poolopaita ja mustat farkut, helppo homma :3

muutama huono kuva miltä about näyttää puku päällä :3

Ivankov ( Fem) - One Piece




tein elämäni ensimmäistä kertaa hanskat, ompelin koko tsydän käsin, pari kertaa jouduin tekemään ne että sain sormet oikean pituikiski. En löytänyt perus kangasta oiean värisenä jtn käytin vuorikangasta ja sisälle tukikangasta että tuli tarpeeksi jäykät.


sitten tein kengät. Ostin kirpparilta mustat polven korkuiset mustat saappaat, ei todellakaan minun tyyliä, mutta cossinha sitä ostettiin, sitten kaikki nippeli jutut irti ja maalasin oikean väriseksi ja leikkasin oikean malliseksi ja liimailin vetoketjun ja vuoren kiinni paremmin. Kuvassa näkyy myös kaulakaru jnka ostin myös kirpparilta.


sitten tein ns. puvun. Peruskaavoja käyttäen tein eka "uimapuvun" ja puku olessa päällä ja tarpeeksi kiristetty kaverini piirteli kohat  mistä leikata. sitern siistin kohat ja wolla.

vielä tarvitsen kalastusverkon josta teen viitan ja softiksesta väsään kruunun. nopea homma :3



Enää yksi cossi valmiiksi niin Desun cossit valmiina, seki onnistuu onneksi nopsaa ku pelkkää ompeluu jälellä.

Mie painun nytte ntakaisin pihalle, koska niin lämpimät säät että on säli jos ei nauttisi näistä lämmöistä *3*